اولین جلسه وبینار آموزشی مرکز پیستاط با عنوان "اثر کودهای آلی مایع بر زمان مغزبندی، صفات کمی و کیفی و زودرسی پسته" در تاریخ 31 خرداد ماه 1400 برگزار گردید.
در ابتدای این وبینار که یک ساعت و نیم به طول انجامید، آقای مهندس نظری نسبت به معرفی مرکز پژوهشی پیستاط و اهداف و برنامه های این مرکز اقدام نمودند.
پس از آن آقای دکتر احمد اخیانی در خصوص اهمیت و ضرورت مصرف کودهای آلی مایع در باغات توضیحاتی ارائه دادند.
سپس آقای مهندس علیرضا اسداللهی (کارشناس تحقیقات مزرعه تات سبز) نتایج طرح بررسی اثر کود ماهی بر عملکرد کمی و کیفی و زودرسی پسته را ارائه نمودند.
در بخش پایانی آقای دکتر حکم آبادی نسبت به پاسخدهی به سوالات شرکت کنندگان در وبینار به همراهی آقای دکتر اخیانی اقدام نمودند.
فایل ضبط شده وبینار در پیج اینستاگرام مرکز پژوهشی پیستاط به آدرس زیر قابل مشاهده می باشد: